Предястие от яйчена салата

19/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Когато предястията са толкова вкусни, трудно стигаме до основното ястие!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 985
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сварените яйца на много ситно и ги прехвърлете в купа. Добавете настърганото на ренде сирене и наситнения праз. В стъклен сух буркан изсипете майонезата, горчицата, зехтинът и сокът от лимон и разбийте се с пасатор.

С майонезения сос се полива салатата. Разбърква се внимателно и се слага за 30 минути в хладилник. След като се извади се поръсва със ситно нарязан копър и отново се разбърква.

Яйчената салата се поднася със сухари.подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Здравка Добрева
Здравка Добрева
03.10.2014 09:57
Това предястие го правявече няколко пъти и всички са очаровани от него. Благодаря за рецептта
1
0
Невена
Невена
01.07.2013 12:47
Супер се получи!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв