Пилешки гърди в сос от вермут

01/07/2015
Mariana
отMarianaДжедай1864719
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо313
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Затоплете съд за готвене в микровълнова около 6 минути на пъна мощност, след което добавете маслото и олиото и гответе още 1 минути.

Притиснете пилешките гърди към стените на съда и пуснете за 2 минути на пълна мощност.

Извадете месото от съда, в соса от печенето сложете брашното и вермута, овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре и добавете нарязаните на филийки гъби.

Пуснете за 1 минути на пълна мощ, след което върнете обратно месото, залейте със сметаната, покрийте съда и гответе още 1-2 минути.

Поднесете веднага с гарнитура от задушени зеленчуци.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар