Лингуини с пъстърва и билково масло

04/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8475810139
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода.

Междувременно разтопете маслото, смесете с оставащите продукти и свалете от котлона.

Отцедете пастата и я смесете с билковото масло, овкусете със сол и черен пипер.

Сервирайте веднага с пушената риба.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар