Салата с рачешко месо

23/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587646
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо247
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете авокадото и ги поръсете с лимоновия сок, за да не потъмняват, след което ги сложете в хладилник.

Сърцевините артишок също се поръсват с лимонов сок и се оставят да се охладят. Направете соса, като разбъркате жълтъка с горчицата.

Добавете постепенно олиото, като не спрете да разбивате. Накрая добавете сметаната, рома, магданоза, солта и пипера.

Разпредете листа маруля в 6 чинии за сервиране. Отгоре разпределете авокадото, артишока и целината. Добавете рачешкото месо и сервирайте със соса.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар