Пържена риба с три вида сос

15/08/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587688
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо466
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филетата на средно големи парчета и ги оваляйте в брашно, овкусено със сол и черен пипер.

Разбийте яйцето със зехтина.

Пригответе различните видове сос, като смесите съставките им. Сложете ги в малки купички за сервиране. Загрейте олио.

Топвайте оваляната риба в яйцето и я пържете до златист цвят. Сервирайте със сосовете и резени лимон.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар