Яйца по сицилиански с медена горчица

28/07/2015
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо253
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 6 бр.
  • бекон - 6 резена
  • олио - 1 с.л.
  • за соса
  • оцет - 1/4 ч.ч.
  • горчица - 1/2 ч.ч.
  • мед - 1/3 ч.ч.
  • кетчуп - 1 с. л.
  • захар - 1 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Медът се смесва с горчицата и оцета, добавят се кетчупът и захарта и всичко се разбърква много добре.

Оставя се в хладилника за 30 минути.

Яйцата се сваряват, обелват се и всяко яйце се обвива с резен бекон.

Всяко яйце се запържва в олиото до златисто. В дълбока чиния се излива сосът и се нареждат яйцата. Сервира се веднага.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар