Боб с риба тон

20/06/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете боба, покрийте го с вода и го сварете. Загрейте 1 с.л. от зехтина и запържете рибата тон за 3-4 минути от всяка страна.

Загрейте 3 с.л. от оставащия зехтин и запържете чесъна и салвия. Извадете чесъна.

Добавете боба, задушете за 1 минути, след което сипете двете с.л. вода. Овкусете със сол и черен пипер и гответе, докато водата се абсорбира. Извадете салвията.

Прехвърлете боба в купа и го охладете. Нарежете рибата тон и смесете с боба. Поръсете с оставащия зехтин, поръсете със салвия и сервирайте. По желание може да добавете резени червен лук.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар