Паста с пресни домати и босилек

20/06/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете чесъна за 30 секунди, добавете обелените и нарязани домати.

Кипнете ги, овкусете със сол и черен пипер и ги задушете за 6-7 минути. Махнете от огъня и добавете балсамовия оцет и босилека.

Оставете малко да се смесят вкусовете. Сварете пастата в подсолена вода, отцедете и я смесете със соса.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар