Пикантно телешко

08/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Изтънчено пикантно телешко, с което не може да сгрешите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 130
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете месото заедно с виното, водата и малко олио за около 1 час. После добавете нарязаните картофите, граха, соевия сос, горчицата, меда и оцета. Оставете да се задушава за около половин час.

При нужда се добавя чаша топла вода, но внимавайте да не стане рядко. Накрая ястието се овкусява с подправки и ври още 5 минути.

Изключете котлона и прибавете размитото в малко вода нишесте.подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар