Омлет с пресни картофки по селски

21/06/2015
Marianaот MarianaНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо582
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и ги сварете за 4-5 минути във вряла подсолена вода. Отцедете ги и ги оставете да се охладят.

Бланширайте зеления фасул, а сланината нарежете на кубчета и запържете в загрятото олио.

Когато отдели достатъчно мазнина добавете ситно нарязаните лук и чесън, а след няколко минути и фасула с картофите. Запържете за 4-5 минути, след което объркайте добре и прехвърлете в тавичка.

Залейте с разбитите яйца и мляко, които сте разбъркали и печете около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Преди поднасяне поръсете със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар