Тайландско къри с пилешко

17/11/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
"Опитайте този кулинарен шедьовър на Тайландската кухня!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо794
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • лук - 3 глави шалот
  • чесън - 3 скилидки
  • олио - 1 с.л.
  • къри - 2 с.л. паста
  • кокосово мляко - 400 мл
  • рибен сос - 2 ч.л.
  • кафява захар - 1 ч.л.
  • пилешки бутчета - 6 бр. обезкостени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете лука и чесъна в олиото. Добавете кърито и гответе още една минута. Сипете рибения сос, кокосовото мляко и захарта.

Кипнете сместа и добавете пилешкото месо, сварете на бавен огън около 30 минути. Сервирайте със сварен ориз по желание.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар