Френска салата със скариди и пъдпъдъчи яйца

05/01/2016
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скаридите се почистват при нужда и задушават в малко масло, скилидка чесън и сол.

Лимонът се изстисква.

Авокадото се разрязва на две, обелва се и се маха костилката. Полива се с половината от лимоновия сок.

Яйцата се сваряват, обелват се и се режат на половинки. Зелената салата се нарязва.

Останалият лимонов сок се смесва с горчицата, солта и зехтина.

Яйцата се смесват със зелената салата, скаридите и авокадото и всичко се залива с дресинга. Сервира се веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар