Салата със скариди и зелен фасул

18/06/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се сварява за не повече от 8 минути, така че да остане леко хрупкав.

Добавят се скаридите и след 2 минути се свалят от котлона, отцеждат се и се слагат в купа.

Лимонът се изстисква, сокът се смесва със зехтина, солта и индийското орехче и с този дресинг се залива салатата.

Оставя се в хладилник за 30 минути. Поръсва се с лешници и се сервира.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар