Паста Алфредо

29/12/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 194
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • паста - 400 г по избор
  • масло - 50 г
  • сметана - 200 мл
  • индийско орехче - 1 щипка
  • пармезан - 50 г
  • прясно мляко - 6 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно разтопете маслото в тенджерка, прибавете сметаната и кипнете. Намалете огъня и варете 1 минута.

Отцедете сварената паста и прибавете към соса. Добавете индийското орехче, пармезана и млякото, овкусете със сол и черен пипер.

Разбърквайте внимателно и сервирайте пастата, поръсена с още пармезан.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар