Пене с наденица и доматен сос

29/12/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо346
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете лука. Доавете нарязаната наденица, семената резене и лютата чушка. Задушете за още няколко минути, след което прибавете целината, дафиновия лист и виното.

Задушавайте, докато течността се абсорбира и сипете доматите. Овкусете със сол и черен пипер, кипнете и варете на слаб огън 25 минути.

Добавете млякото, разбърквайте 4 минути и свалете от огъня. Махнете целината и дафиновия лист от соса. Междувременно сварете пенето и го смесете с топлия сос. Поръсете с пармезан и поднесете веднага.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
06.02.2016 23:20
Хайде сега пене - защо не макарони?
Като му смениш името нестава нещо друго по-вкусно или оригинално.
Опитваш се да направиш нещо между макарони ала арабиата и макарони със сос болонезе ....
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв