Азиатска салата с патешко месо и папая

08/06/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо152
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кимът се запича на сух тиган за половин минута. Лютата чушка се нарязва на малки парченца и се запържва за 1 минута при непрекъснато бъркане в олиото.

Приготвя се марината, като се смесва соевият сос, джинджифилът, захарта, кимът, лютата чушка и всичко се разбърква до разтварянето на захарта.

Тази марината се излива върху нарязаните на ситно патешки гърди. Поръсва се с фъстъци. Краставицата и папаята се режат на кубчета и се добавят в салатата. Ментата се накъсва и салатата се поръсва с цели листенца.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар