Пролетни канелони

07/06/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 206
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете млякото с дафиновия лист и нарязания лук, охладете за 20 минути. Сварете баклата и граха за 6-8 минути във вряща вода.

Пасирайте ги заедно с подправките и чесъна. Смесете с рикотата, пармезана и оставащите зеленчуци. Овкусете със сол и черен пипер.

Разтопете маслото на слаб огън, добавете брашното и разбърквайте 2 минути. Махнете от огъня и бавно смесете с млякото. Върнете на котлона, кипнете и прибавете виното. Разбъркайте за 5-6 минути и овкусете със сол и черен пипер. Сварете пастата.

Напълнете канелоните със зеленчуковата смес. Поръсете половината от соса върху тава за печене, сложете канелоните и поръсете с оставащия сос. Накрая завършете с пармезан и печете в загрята на 200 градуса фурна за 15 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар