Руски морковен пудинг

09/06/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се смесват с част от омекналото масло и се запържват за три-четири минути, като се бъркат непрекъснато.

Съдът с морковите се сваля от котлона, охлажда се върху лед и се добавят 3 жълтъка.

Разбъркват се, добавя се захарта, канелата, 5 разбити белтъка и всичко се излива във форма за пудинг, предварително намазана с масло и поръсена с галета (или повече по-малки форми).

Вари се на водна баня 1 час. Останалото масло се разтопява и с него се полива готовият пудинг.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар