Пъстърва по перуански

13/06/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двата лайма се изстискват. Рибата се осолява и се полива със сока от лайм. Оставя се за 1 час. Рибата се овалва добре в брашно, запържва се в загрятото олио и се оставя в чиния.

В друг тиган се загряват 2 супени лъжици олио. Лукът се нарязва на шайби, морковите се нарязват на кръгчета. Лютите чушки се режат на ситно, чесънът се обелва и се нарязва на ситно.

Лукът и морковите се запържват в загрято олио заедно с нарязаните на ситно люти чушки и чесън. Магданозът се реже на ситно.

В сместа с лука и морковите се добавя оцетът и магданозът и всичко се запържва 2 минути на бавен огън.

Рибата се покрива със зеленчуковата смес, оставя се за 15 минути и се сервира.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар