Грис с ябълки

19/10/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф30
"Десертът е готов, остава само да го поднесете и да се отдадете на сладки приказки "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 042
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се настъргват на ренде и се омесват с канелата и захарта. Отделно се размесват брашното, грисът и содата с малко прясно мляко.

В ненамаслена тава се редят един ред от сместа с грис, след това ябълковата смес и така до изчерпване на продуктите. Най-отгоре се редят ябълки на полумесеци. Залива се равномерно с олио и се пече в умерена фурна.

Грисът с ябълки се поднася охладен.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

случаен готвач
случаен готвач
03.11.2014 13:42
а защо точно тази снимка?!..............
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв