Хрупкави скариди с китайски сос

03/06/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо548
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените скариди се поръсват със солта и се оставят да починат 15 минути. Загрейте олиото в уок и щом се сгорещи, изпържете скаридите за 1 минута.

Отцедете олиото от уока, като оставите 1 с.л. Добавете чесъна, джинджифила и чушката и ги запържете набързо.

Добавете кориандъра и върнете скаридите в тигана. След 1-2 минути извадете от уок и ги наредете в чинии за сервиране.

Смесете всички продукти за соса и сервирайте веднага с топлите скариди.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар