Аспержи а ла Бисмарк

17/06/2015
Mariana
отMarianaИноватор1864715
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо661
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете 1 л подсолена вода и бланширайте почистените аспержи за 2-4 минути.

След това ги потопете в студена вода и ги подсушете с домакинска хартия. Запържете ги в загрятото масло за 2-3 минути и ги извадете в подгрята чиния.

Върху всяка порция аспержи поставете по 1 забулено пържено яйце, овкусете със сол и черен пипер и поръсете обилно с настърган пармезан. Поднесете веднага със свежа салата по избор.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар