Тайландски шишчета сатай

31/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор780587615
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо710
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете пилешкото месо с чесъна, настъргания 4 см корен джинджифил, соевия сос и лимоновия сок. Оставете да се маринова за 30 минути.

Загрейте олиото в тиган и запържете лука. Добавете чесъна, лютата чушка, втория корен джинджифил и гответе около минути.

Прибавете всички останали продукти и задушете а 4 минути. Маринованото пиле се нанизва на шишчета и се запича на загрят грил.

Сервирайте с фъстъчения сос и варен ориз.подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар