Пилешки такос със салца

19/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо569
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг2,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грил тиган, сипете олиото и запържете пилешкото месо. Махнете от огъня и го нарежете на ленти.

За да направите салцата, смесете нарязаното авокадо с лука, чесъна и кориандъра.

Добавете зехтина, подправките и сока от лайм. Такосите се напълват с пилешкото и се поднасят със салцата.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар