Пилешки такос със салца

19/07/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо495
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг2 от 5

Необходими Съставки

  • олио - 1 с.л.
  • пилешки гъди - 4 бр.
  • За салцата
  • авокадо - 1 бр.
  • червен лук - 1 глава
  • люти чушки - 1 - 2 бр.
  • чесън - 1 скилидки
  • кориандър - 1 връзка
  • лайм - 4 с.л. сок
  • зехтин - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • За сервиране
  • такос - 16 готови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте грил тиган, сипете олиото и запържете пилешкото месо. Махнете от огъня и го нарежете на ленти.

За да направите салцата, смесете нарязаното авокадо с лука, чесъна и кориандъра.

Добавете зехтина, подправките и сока от лайм. Такосите се напълват с пилешкото и се поднасят със салцата.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар