Глазирано пиле с кленов сироп

31/05/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо180
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 4 бр. цели
  • ябълки - 2 бр.
  • лук - 250 г шалот
  • пащърнак - 600 г
  • дафинов лист - 6 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • кленов сироп - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л. ябълков
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бутчетата на няколко места и ги наредете в тава заедно с почистените и нарязани ябълки, лук и пащърнак, както и дафиновите листа.

Смесете всички останали продукти заедно и изсипете отгоре. Изпечете ястието в загрята на 190 градуса фурна за 40-45 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар