Хрупкава риба на фурна

17/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Забравете за пърженето, знаете, че не е здравословно. Вижте как може да приготвите хрупкава риба на фурна!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо38 455
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба - 6 филета бяла
  • галета - 3/4 ч.ч.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • масло - 1/2 ч.ч., може и разтопен маргарин
  • горчица - 1 ч.л. дижонска
  • сол - 3 щипки
  • черен пипер - 3 - 4 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дъното на намазнена тавичка се поръсва с галета и отгоре се нареждат филетата. Всички останали продукти се смесват и се заливат върху рибата.

Пече се на 220 градуса за около 20 – 30 минути.

Хрупкавата печена риба се поднася поръсена с магданоз.подобни рецепти тук
5 5
4 5
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар