Супа от манго с люта чушка и лайм

26/05/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мангото се обелва и се пасира. Лютата чушка се нарязва на много тънки колелца. Кората на лайма се настъргва, сокът се изцежда.

Джинджифилът, чушката и кората на лайма се счукват в хаванче, като се добавя по малко от сока на лайма.

Манговото пюре се смесва с бульона и останалия сок от лайм и се оставя в хладилника за 20 минути.

Сервира се в чаши за мартини, чиито ръбове се топват във вода и след това в морска сол.

Налива се манговата супа, в средата на чашата се слага малко от лютия сос и се сервира.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар