Пиле Беарнез

25/09/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Класичека и изпитана рецепта със страхотен резултат, вижте тук"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 142
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото се нарязва на хапки и се задушава в мазнина, като се добавя и малко соев сос, бяло вино и нарязаният на ситно чесън.

Месото се изважда и в същия тиган се слага сметаната, нарязаното пушеното топено сирене, малко горчица и се бърка до получаване на хомогенна смес.

Със соса се заливат пилешките късчета и ястието се поднася с гарнитура от картофки соте.подобни рецепти тук
5 4
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

dora
dora
10.10.2012 12:16
Нищо общо с това на снимката, а и вкусът не е като това, което познавам. Май наистина е пиле със сметана и топено сирене...
3
0
цеци
цеци
28.10.2011 01:21
Това е всичко друго, ама не и беарнез, иначе тази рецепта е една от най-продаваните по българските ресторанти, пил.месо с топено сирене и сметана.
2
1
-
-
13.08.2011 15:08
Рецептата е страхотна, но искам да кажа, че топеното сирене идва много, сложете половин опаковка.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв