Реване

14/10/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо125 184
  • Преглеждания за месеца1213
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.подобни рецепти тук
5 17
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

lia
lia
02.05.2015 22:54
ne moga da razbera, mliakotekade go slagash
1
0
monika
monika
24.07.2014 00:32
Има ли някакъв заместител на бакпулвера?? Не съм в България и тук не намирам.
0
1
Росица
Росица
28.07.2014 14:43
1чаена лъжичка сода за хляб+1 ч.л. оцет
гасиш содата с оцета
5
1
Христина
Христина
11.07.2014 17:00
Стана страхотен сладкиш! Само, че нямах много брашно и го направих почти обратно - половин чаша башно и 1,5 ч. грис - общо 2 чаши.
2
2

Виж всички коментари или напиши такъв