Италиански пилешки бургери с песто

12/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587688
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо290
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете пилешката кайма, ситно нарязаните чесън и зелен лук, пестото и жълтъка в купа. Овкусете с подправките и разбъркайте.

Оформете 4 бургера и ги оставете да се охладят за 1 час. Загрейте олиото в тиган и запържете бургерите за 10-13 минути, като ги обръщате.

Разделете питките на две и ги намажете с майонезата, разпределете спанак и рукола или друг зеленолистен зеленчук, кълнове по желание, поръсете със сушените домати и сложете готовите бургери.

Сервирайте веднага.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар