Питка със сирене

21/09/2010
Ефросия
отЕфросияМастър Шеф301
"Традицията повелява да посрещнем гостите си с хляб и сирене, затова верни на традицията приготвяме тази ароматна питка със сирене!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции15 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо45 770
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана10 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към брашното прибавете яйцата, сиренето, олиото и киселото мляко, в което предварително сте разтворили содата.

Замесете тесто и го разделете на 15 топчета. От всяко топче направете питка с дупка в средата и сложете по една бучка масло и сирене в нея.

Подредете питките в намазана с олио тава и ги изпечете в умерено загряна фурна, докато питката придобие златист загар и бухне.подобни рецепти тук
5 7
4 4
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

TS
TS
23.12.2013 16:14
Снимката няма нищо общо с рецептата и начина на приготвяне
0
0
Katq
Katq
26.07.2013 13:30
не трябва ли първо да втаса и после да се пече?
1
0
хв
хв
07.12.2012 04:30
мисля, че в рецептата липсва мая
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв