Салата с говеждо месо

11/05/2015
Marianaот MarianaНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо142
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете говеждото/телешкото филе в плитък съд и го овкусете със сол и черен пипер. Смесете бульона със соевия сос, джинджифила и пресования чесън и с получената марината залейте месото.

Оставете го на студено за 2 часа. Междувременно нарежете морковите на тънки колелца, а зеления фасул сцепете по дължина. Смесете ги с нарязаните на тънко тиквички и целина.

Загрейте съд за запичане в микровълновата за около 6 минути на пълна мощ. Намазнете го и сложете отцеденото от маринатата месо. Пуснете на пълна мощ за около 2-3 минути, в завизимост дали го обичате препечен или не.

Загрейте маринатата за 1-2 минути, добавете останалото олио и с получената смес залейте зеленчуците, покрийте и оставете да се задушат. Нарежете месото на тънки резени, объркайте със зеленчуците и поднесете.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар