Яйца по шотландски с наденица

25/04/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете наденицата от обвивката и я смесете с лука, сол и пипер. Разделете на 8 равни части и ги сплескайте на тънки питки, поръсете ги с брашно. Обелете твърдо сварените пъдпъдъчи яйца и добре ги обвийте с питките от наденицата.

В дълбок тиган сгорещете мазнината и последователно топнете яйцата в разбитото сурово яйце и хлебните трохи, след което ги изпържете.

Извадете с решетеста лъжица и ги оставете да се отцедят върху хартиена салфетка. Сервирайте ги студени с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар