Шотландски пудинг с два вида ядки

15/05/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо238
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се разбиват със захарта до бяло, добавя се брашното и се замесва тесто.

Добавя се малко мляко. Загрява се на бавен огън и при непрекъснато бъркане се вари до сгъстяване.

Добавя се останалото мляко и се вари още 10 минути. Сваля се от котлона, добавят се смлените орехи и целите лешници.

Слага се в тава, постлана с хартия за печене, и се пече на 160 градуса 35 минути.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар