Хемпширски пудинг

25/04/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо979
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и се нарязват на тънки резенчета. Брашното се смесва със солта и захарта, добавят се яйцата, млякото и маслото. Всичко се разбърква.

Във форма за пудинг, намазана с мазнина, се слага половината сладко, отгоре се слагат ябълките и се заливат с тестото.

Пече се 1 час в предварително загрята на 175 градуса фурна. Готовият пудинг се реже и се полива със загрят конфитюр, разреден с горещата вода.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар