Макарони по милански

24/04/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589926
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 782
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните и ги отцедете. Още докато са топли, се разбъркват с половината от маслото и половината от предварително настъргания кашкавал.

Отделно се запържва брашното с 2 с.л. масло и се разрежда с мляко. Оставете соса да ври, докато се посгъсти, като постоянно разбърквате. Гъбите, саламът и шунката се нарязват на ситно и се смесват с магданоза.

Тава за печене се намазнява с останалото масло и се реди пласт макарони, пласт от колбасите и пак макарони. Залейте с млечния сос и поръсете с останалия кашкавал. Запечете макароните и ги сервирайте, докато са топли.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар