Агнешки бъбреци с доматен сос

20/09/2010
Ефросияот ЕфросияНовак / Автор
"Такива дреболийки сме приготвили,че и чинията ще отопите, и пръстите ще оближете "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 345
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Попарете бъбреците и ги изплакнете със студена вода. Нарежете ги на ивици, поръсете с черен пипер и ги оставете да престоят 1 час.

Ситно нарязаният лук се задушава в маслото. Сипват се бъбреците, оваляни в брашно, и се задушават под капак.

Като се позапържат, се прибавя виното, доматеното пюре, разтворено в чаша вода, и се посолява.

Доварява се на тих огън. Ястието се сервира, поръсено с магданоз и гарнитура от зеленчуци.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар