Свежа салата с елда

17/04/2015
Marianaот MarianaНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 209
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3,7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте елдата с вода в съотношение 1:3, кипнете и сварете на тих огън до готовност на елдата.

Междувременно в дълбока купа разбъркайте нарязаните зеленчуци и отцедената царевица.

Добавете сварената и промита със студена вода елда, овкусете със свежи подправки и олио и разбъркайте.

Поднесете с добре изстудено бяло вино.

Още рецепти с елда: Леща с елда, Пълнени чушки с елда, Пирог с гъби и елда, Средиземноморска салата с елда, Десерт от елда с тиква.подобни рецепти тук
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар