Пиле с цитрусови плодове

15/04/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо383
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кората на портокалите и лимоните се настъргва на ситното ренде и се залива със сока на цитрусовите плодове.

Добавя се нарязаният на ситно лук, счуканият чесън, червеният и черният пипер, солта и ¾ от маслото.

Разбърква се добре и сместа се слагат под кожата на гърдите на пилето и се намазва добре цялото пиле, като останалата част от сместа се слага в тавата.

Краката на пилето се връзват и птицата се запича във фурната на 200 градуса, като се полива със соса от печенето.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар