Карфиол в кашкавален сос

19/04/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 495
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се почиства, разделя се на розички и се сварява в подсолена вода. Оставя се да се отцеди, а водата се запазва.

Маслото се загрява и в него се запържва брашното. Разрежда се с водата от варенето на карфиола, поръсва се с черен пипер и се застройва с разбитите жълтъци на яйцата.

Оставя се на котлона, докато се сгъсти, като се бърка непрекъснато. Добавя се настърганият кашкавал и с този сос се залива карфиолyt.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар