Десерт от елда с тиква

14/04/2015
Mariana
отMarianaДжедай1864720
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо779
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Елдата се залива с 2 ч.ч. вода и са вари 20 минути до разпукване, след което се отцежда.

Сварената тиква се намачква с вилица, добавя се загрятото прясно мляко със захарта и се разбърква много добре.

Към тиквената смес се добавя елдата, канелата и орехите. Сместа се разпределя в купички за сервиране и се прибира поне за 20-30 минути в хладилник.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар