Руска пасха с твърдо сварени яйца

12/04/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо168
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се претриват през сито и се намачкват. Смесват се с изварата, захарта, ванилията и омекналото масло.

Сместа се слага в марля, която е опъната над гевгир. Оставя се в хладилника за 12 часа и се обръща върху чиния.

Пасхата се яде, като се маже върху парче козунак.
подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар