Руска пасха с твърдо сварени яйца

12/04/2015
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо210
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • яйца - 12 бр. твърдо сварени
  • извара - 400 г
  • захар - 400 г
  • масло - 400 г
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците се претриват през сито и се намачкват. Смесват се с изварата, захарта, ванилията и омекналото масло.

Сместа се слага в марля, която е опъната над гевгир. Оставя се в хладилника за 12 часа и се обръща върху чиния.

Пасхата се яде, като се маже върху парче козунак.
подобни рецепти тук
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар