Агнешки котлети с домати и кренвирши

14/04/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо135
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте котлетите с дървено чукче, натрийте ги със сол и пипер и ги изпържете в сгорещена мазнина.

Прехвърлете ги тава. В същата мазнина изпъжете лука, прибавете попарените и нарязани домати и задушете за 10-тина минути и изсипете сместа върху котлетите.

Добавете нарязаните на колелца кренвирши и нарязания на парченца бекон и запечете в умерена фурна. Поръсете с магданоз и сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар