Пълнени яйца с бекон и босилек

11/04/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор779587604
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо383
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • яйца – 12 бр.
  • чесън – 2 големи скилидки
  • бекон – 5 резена
  • босилек – ½ ч.ч.
  • майонеза – 1/3 ч.ч.
  • лют червен пипер – на люспи
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата, обелете и ги разделете на две. Махнете жълтъците и ги сместе с пасирания чесън.

Запържете бекона и щом се охлади го нарежете и го прибавете към жълтъците.

Добавете босилека, майонезата, пипера, солта и черния пипер. Напълнете яйчените половинки и сервирайте.
подобни рецепти тук
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар