Римски омлет със сьомга и рукола

03/04/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо151
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със сметаната и солта и се изпържват в загрятата мазнина.

Омлетът се слага в чиния и отгоре се нареждат парчетата риба и накъсаната на едро рукола, която може да се замени с копър или магданоз.

Прегъва се на две и се сервира горещ.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар