Римски омлет със сьомга и рукола

03/04/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо173
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със сметаната и солта и се изпържват в загрятата мазнина.

Омлетът се слага в чиния и отгоре се нареждат парчетата риба и накъсаната на едро рукола, която може да се замени с копър или магданоз.

Прегъва се на две и се сервира горещ.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар