Пилешко филе по марокански

26/06/2015
Марина Нордот Марина НордНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо840
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета. Запържва се в загрятата мазнина до златисто.

Изважда се и в същата мазнина се запържват морковите, нарязани на тънки пръчици, и чушките - нарязани на ивички. След като зеленчуците омекнат, се връща обратно месото и се добавят стафидите, маковото семе и подправките.

Залива се с бульона и се оставя на слаб огън за 15 минути. Ястието се пресипва в тава, завива се с алуминиево фолио и се запича в загрята на 200 градуса фурна 25 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар