Рулца от пълнена шунка

15/09/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Докато загреете мазнината, рулцата са се запържили и е време да сядате на масата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 854
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката се нарязва на тънки правоъгълни филийки с правоъгълна форма. Картофите и морковите се сваряват и се нарязват на малки кубчета. Киселите краставички също се нарязват на кубчета. Сварява се яйцето, обелва се и се нарзва на малки парченца. 50 гр. от шунката също се нарязва на малки кубчета.

Смесват се сварените моркови и картофи с яйцата, краставичките, грахът и шунката. Добавя се и майонезата и внимателно се разбърква. Прибавя се и солта и черният пипер.

Получената салата се разпределя върху правоъгълните парчета шунка и след това се навиват на рулца. Рулцата от своя страна се увиват в кори за лазаня или точни кори за баница, потапят се в яйце и в брашно и се изпържват в силно сгорещена мазнина.

Готовите рулца се отцеждат и се поднасят със зеленчуци.подобни рецепти тук
5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Дядо Яг
Дядо Яг
11.12.2013 23:40
Браво.Защо просто не написа че се пълнят с руска салата.? Или можеби така звучи по стилно.!Надали.Егати и западното подражание.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв