Свинско филе с шунка и кисели краставички

17/05/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785588029
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо876
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете филето и го нарежете на парчета, които се посоляват, начукват и се заливат с виното.

Нарежете шунката и киселите краставички на кубчета, а лука и магданоза - на много ситно. Прибавете ги към задушения в маслото грах и смесете с настъргания кашкавал.

Разбъркайте добре сместа и я разпределете върху филетата, които се завиват на рулца. Начукайте краищата, за да прилепнат плътно. Запечете готовите филета на скара и сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар