Телешко месо с бекон по украински

04/04/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо181
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се запържва в мазнината. Добавят се нарязаните гъби и бекон и настърганите на едро ренде лук и моркови.

Поръсва се със сол, черен пипер и счукан чесън и се добавя брашното, размито в една чаша вода.

Ястието се оставя да къкри на слаб огън до готовност, като при нужда се долива гореща вода.

Преди сваляне от котлона се добавя сметаната и се разбърква добре. Готовото ястие се поръсва с накълцан магданоз и настъргана лимонова кора.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар