Банички с гъби и бекон

30/03/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стопете маслото и в него запържете ситно нарязания лук. Добавете нарязаните на парчета гъби, черен пипер, сол, естрагон и малко вода. Задушете до готовност. След като свалите от огъня, добавете ситно нарязаните магданоз, бекон, 2 яйца и 1 белтък.

Нарежете бутертестото на квадрати, като краищата на половината от тях се намазват с вода. Върху половината квадрати сложете от плънката и покрийте с другите квадрати, като притиснете добре краища. Намажете с разбит в малко вода жълтък, поръсете със сусам и запечете в загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар