Банички с гъби и бекон

30/03/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588229
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стопете маслото и в него запържете ситно нарязания лук. Добавете нарязаните на парчета гъби, черен пипер, сол, естрагон и малко вода. Задушете до готовност. След като свалите от огъня, добавете ситно нарязаните магданоз, бекон, 2 яйца и 1 белтък.

Нарежете бутертестото на квадрати, като краищата на половината от тях се намазват с вода. Върху половината квадрати сложете от плънката и покрийте с другите квадрати, като притиснете добре краища. Намажете с разбит в малко вода жълтък, поръсете със сусам и запечете в загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар